induló csoportok                                           önismereti pszichodrámacsoport Cegléden

Van, hogy megtorpan, és nem tudja, merre tovább, hogy mi szerint döntsön? Változtatni szeretne, de bizonytalan, hogy min és hogyan? Újra és újra olyan helyzetekbe kerül, amiről sejti, érzi, hogy nem jó, mégsem tudja máshogy alakítani a következő alkalommal sem ...? Ilyen és hasonló kérdésekkel fogunk foglalkozni a csoportban.


helyszín: Cegléden az Ipartestület "Retro"-termében (Bercsényi u. 4-6.)

idő: havonta egyszer, szombaton 9:30-tól 18:00-ig (előre megadott, egyeztetett időpontokban)

az első alkalom: 2019. december 7.

összesen 12 alkalommal, 120 órában (júliusban és augusztusban nincsenek alkalmak), a csoportnak előreláthatóan 2020 novemberében lesz vége

ára: 16.000 Ft / alkalom terembérlettel együtt

A csoportindítást mindenképp egy egyéni interjú előzi meg.

Amennyiben jelentkezni szeretne, vagy csak kérdése van, írjon bátran. Jelentkezni emailben vagy telefonon lehet, ill. ennek az oldalnak az alján található jelentkezési lapon keresztül. Kérjük, ha emailt ír vagy a honlapon keresztül jelentkezik, írjon pár sort magáról, ill. adjon meg egy telefonszámot is, hogy minél előbb meg tudjuk keresni.

A csoport a Magyar Pszichodráma Egyesületnél regisztrált csoport, és beszámítható a Képzési Rendben előírtak szerint az önismereti szakaszba. A 3. alkalomtól zárt csoportként működik.

Várjuk a jelentkezését, érdeklődését, kérdéseit!

Vezetők: KA-TA-MÁS

Csány Katalin pszichodráma-vezető, mentálhigiénés szakember, tanár

mobil: 30/678-14-99, email: katasamo@gmail.com

V. Szabó Tamás pszichodráma asszisztens, klinikai szakpszichológus

mobil: 20/80-23-338, email: szamas@freemail.hu

V. Szabó Tamás klinikai szakpszichológus vagyok. A pszichodráma, tapasztalataim szerint, hatékony módszer a problémák, az életvezetési elakadások feldolgozásában, megértésében, a mély érzelmi átélések révén.

A pszichodrámával 2005-ben találkoztam, 2011-ben pszichodráma asszisztensé váltam, jelenleg pszichodráma vezetőnek képződöm.

Korábban vezettem pszichodrámát a szolnoki Hetényi Géza Kórházban, osztályos kereteken belül és egy ambuláns csoportot már gyógyulók számára is. Jelenleg önismereti csoportokban vezetek pszichodrámát.

Nős vagyok, két gyermek édesapja. Szabadidőmben harcművészetekkel foglalkozom: aikido-t és battodo-t gyakorlok.


Jelentkezés, érdeklődés: