induló bibliodráma-csoport Budapesten                                                   

"Nehéz lenni, tudod, Uram?"

címmel

 70 órás bibliodráma önismereti csoport indul Budapesten 2024 januárjában

kettő-, négyhetente szerda délután, este.


"Nehéz lenni, tudod, Uram?" - ez a felkiáltás, kérdés számtalan élethelyzetben elhangozhat, és hangzik is el. Nem új dolog, hogy azokkal a szituációkkal, amelyekkel nehezen küzdünk meg, amelyek feladják a leckét, sokat birkózunk. Akár a kapcsolatainkban, akár a körülményeink megpróbáltatásaiban, akár az életeseményeinkben. A csoportban olyan történetekkel dolgozunk, amelyekben megszólalhat ez a kiáltás, segélykérés, és közösen nézünk rá arra, hogy milyen kiutakat, megoldásokat kínálnak a bibliai történetek. Közös útkeresésre, a közös átélés élményére hívjuk a csoportot, a csoportba jelentkezőket.

A bibliodráma-csoportban a csoporttagok bibliai történeteket eljátszva, egy-egy kiválasztott résztvevő szerepébe bújva élik át a bibliai történetekben leírt helyzetek, kapcsolatok, találkozások mélységeit, és saját bőrükön megtapasztalják a történet nekik szóló üzenetét. Ez ősi és személyes egyszerre.

A bibliodráma-csoportban való részvételhez nem szükséges bármelyik egyházhoz vagy felekezethez tartozni. Nem kell színészi tehetség, sem bibliaismeret, csak nyitottság a több ezer éves bibliai történetek és szereplőik iránt.

helyszín: Budapesten, a Kálvin térnél

idő: kettő-négyhetente szerdán: 16:30 órától 21 óráig összesen 12 alkalommal (júliusban, augusztusban nincsenek alkalmak) A csoport előreláthatóan 2024 decemberéig tart.

az első alkalom: 2024. január 31.

A csoport a 3. alkalomtól zárt csoportként működik, addig (a februári alkalommal) még lehet csatlakozni hozzá.

egy alkalom ára: 17.000 Ft (terembérlettel együtt) - A befizetés feléről az OTP és a Generali egészségpénztárakban elszámolható számlát tudunk kiállítani.

Vezetők:

Nyáry Péter bibliodráma-kiképző, szupervizor, pszichodráma-vezető, mentálhigiénés szakember

Csány Katalin bibliodráma-vezető, pszichodráma-vezető, mentálhigiénés szakember, tanár

Jelentkezés:

Nyáry Péter nyarypeter4@gmail.com

Csány Katalin katasamo@gmail.com, 30/678-14-99

illetve az oldal alján található kapcsolati űrlapon keresztül.


Amennyiben jelentkezni szeretnél, vagy csak kérdésed van, írj bátran. Jelentkezni emailben vagy telefonon lehet, illetve az oldal alján található kapcsolati űrlapon keresztül. Kérünk, ha emailt írsz, írj pár sort magadról, ill. adj meg egy telefonszámot is, hogy minél előbb meg tudjunk keresni.

A csoportindítást mindenképp egy egyéni interjú előzi meg, aminek az időpontját később jelezzük, egyeztetjük.

A csoport a Magyar Pszichodráma Egyesületnél regisztrált csoport, és beszámítható a Képzési Rendben előírtak szerint a bibliodráma önismereti szakaszba.

Várjuk a jelentkezésedet, érdeklődésedet, kérdéseidet!

Péter és Kata

Jelentkezés, érdeklődés:

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el