induló csoportok                                              bibliodráma Budapesten                                                   

"Nehéz lenni, tudod, Uram?"

címmel

70 órás bibliodráma önismereti csoport elindult Budapesten. Ez a csoport már elindult, ide már nem lehet jelentkezni. Ha érdekli a következő csoport, a lap alján található kapcsolati űrlapon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot, értesíteni fogjuk. - A legközelebbi csoportot előreláthatóan 2023 őszén fogjuk meghirdetni. 


"Nehéz lenni, tudod, Uram?" - ez a felkiáltás, kérdés számtalan élethelyzetben elhangozhat, és hangzik is el. Nem új dolog, hogy azokkal a szituációkkal, amelyekkel nehezen küzdünk meg, amelyek feladják a leckét, sokat birkózunk. Akár a kapcsolatainkban, akár a körülményeink megpróbáltatásaiban, akár az életeseményeinkben. A csoportban olyan történetekkel dolgozunk, amelyekben megszólalhat ez a kiáltás, segélykérés, és közösen nézünk rá arra, hogy milyen kiutakat, megoldásokat kínálnak a bibliai történetek. Közös útkeresésre, a közös átélés élményére hívjuk a csoportot, a csoportba jelentkezőket.

A bibliodráma-csoportban a csoporttagok bibliai történeteket eljátszva, egy-egy kiválasztott résztvevő szerepébe bújva élik át a bibliai történetekben leírt helyzetek, kapcsolatok, találkozások mélységeit, és saját bőrükön megtapasztalják a történet nekik szóló üzenetét. Ez ősi és személyes egyszerre.

A bibliodráma-csoportban való részvételhez nem kell színészi tehetség, sem bibliaismeret! Nem szükséges bármelyik egyházhoz vagy felekezethez tartozni. Amire azonban szükség van: nyitottságra és kreativitásra.

helyszín: Budapesten, a Kálvin térnél

idő: havonta egy szerda: 17 órától 21 óráig összesen 14 alkalommal

az első alkalom: 2022. október 19. (a 2. alkalommal, november 16-án még lehet csatlakozni)

egy alkalom díja: 12.000 Ft (terembérlettel együtt)

Vezetők:

Nyáry Péter bibliodráma-kiképző, szupervizor, pszichodráma-vezető, mentálhigiénés szakember

Csány Katalin bibliodráma-vezető, pszichodráma-vezető, mentálhigiénés szakember, tanár

Jelentkezés:

Nyáry Péter nyarypeter4@gmail.com

Csány Katalin katasamo@gmail.com, 30/678-14-99

illetve az oldal alján található kapcsolati űrlapon keresztül.


Amennyiben jelentkezni szeretnél, vagy csak kérdésed van, írj bátran. Jelentkezni emailben vagy telefonon lehet, illetve az oldal alján található kapcsolati űrlapon keresztül. Kérünk, ha emailt írsz, írj pár sort magadról, ill. adj meg egy telefonszámot is, hogy minél előbb meg tudjunk keresni.

A csoportindítást mindenképp egy egyéni interjú előzi meg, aminek az időpontját később jelezzük, egyeztetjük.

A csoport a Magyar Pszichodráma Egyesületnél regisztrált csoport, és beszámítható a Képzési Rendben előírtak szerint a bibliodráma önismereti szakaszba.

Várjuk a jelentkezésedet, érdeklődésedet, kérdéseidet!

Péter és Kata

Jelentkezés, érdeklődés:

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el