Bibliodráma

induló csoportok

Bibliodráma-csoport indul Kecskeméten 2023 októberében, havonta egy szombat

Bibliodráma-csoport indult Budapesten 2022 szeptemberében havonta egy szerda délután, este

Mi a bibliodráma?

A bibliodráma olyan csoportos önismereti módszer, amelyben a csoporttagok bibliai történeteket eljátszva, egy-egy kiválasztott résztvevő szerepébe bújva élik át a bibliai történetek helyzeteit, kapcsolatait, mélységeit, és saját bőrükön megtapasztalják a történet nekik szóló üzenetét.

A bibliodramatikus munka lehetőséget ad személyes és általános emberi vonatkozások megélésére.

A bibliodráma önismereti csoportok időtartama 70 óra. A bibliodráma-csoportokban való részvételhez nem kell színészi tehetség! Nem szükséges bármelyik egyházhoz vagy felekezethez tartozni. Amire azonban szükség van: nyitottságra, kreativitásra és spontaneitásra. Ami egy-egy alkalmon alakul, megszületik, az a történetnek és a csoporttagok pillanatnyi megérzéseinek valami különleges keveréke. Játék, kaland, ünnep.

A csoportok megfelelnek a Magyar Pszichodráma Egyesület Képzési Rendjének, és ha bibliodráma-vezetővel vezetek, akkor ez az önismereti szakasz beszámítható a bibliodráma asszisztensi képzésbe.

Az oldalakon szereplő tartalom bármilyen felhasználásához, közzétételéhez előzetes írásbeli engedély szükséges. A saját jogú tartalmak jogtalan átvétele büntető jogi következményeket von maga után.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el