Pszichodráma

induló csoportok


2023 januárjában KECSKEMÉTEN indul pszichodrámacsoport

2023 februárjában BUDAPESTEN indul pszichodrámacsoport

Mi a pszichodráma?

A pszichodráma csoportos önismereti módszer, ahol a csoporttag dramatikus formában ráláthat saját működésére, a többi csoporttagon keresztül egy bizalmi légkörben pedig megtapasztalhatja, hogy nincs egyedül a problémájával, a helyzetével vagy az élményeivel. És nemcsak ráláthat a működési módjaira, hanem ki is próbálhat új helyzeteket a dráma védett csoportterében. Így megújulva, megerősödve léphet vissza a hétköznapjaiba, a kapcsolataiba.

A változás egy folyamat. A pszichodrámacsoportok ilyen változásfolyamatokat kísérnek. Az önismereti csoportok időtartama átlagosan 120-150 óra, ami mindig több mint egy év.

A pszichodráma csoportokban való részvételhez nem kell színészi tehetség!

A pszichodráma módszeréről a Magyar Pszichodráma Egyesület honlapján lehet többet olvasni.

Vagy ennek a videónak az első 26 percében beszél V. Szabó Tamás vezetőtársam a pszichodrámáról. 

A csoportok megfelelnek a Magyar Pszichodráma Egyesület Képzési Rendjének, és ez az önismereti szakasz beszámítható az asszisztensi képzésbe.

Az oldalakon szereplő tartalom bármilyen felhasználásához, közzétételéhez előzetes írásbeli engedély szükséges. A saját jogú tartalmak jogtalan átvétele büntető jogi következményeket von maga után.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el