Pszichodráma

induló csoportok


2019 novemberében V. Szabó Tamással indítunk önismereti pszichodrámacsoportot. Az alkalmak havonta egyszer, szombatonként lesznek 9:30-tól  18 óráig.


2019 novemberében Molnár Ferenccel indítunk önismereti pszichodrámacsoportot. Az alkalmak két-, háromhetente lesznek, mindig pénteken délután 16:30-tól 21 óráig.

Mi a pszichodráma?

A pszichodráma csoportos önismereti módszer, ahol a csoporttag dramatikus formában ráláthat saját működésére, a többi csoporttagon keresztül egy bizalmi légkörben pedig megtapasztalhatja, hogy nincs egyedül a problémájával, a helyzetével vagy az élményeivel. És nemcsak ráláthat a működési módjaira, hanem ki is próbálhat új helyzeteket a dráma védett csoportterében. Így megújulva, megerősödve léphet vissza a hétköznapjaiba, a kapcsolataiba.

A változás egy folyamat. A pszichodrámacsoportok ilyen változásfolyamatokat kísérnek. Az önismereti csoportok időtartama átlagosan 120-150 óra, ami mindig több mint egy év.

A pszichodráma csoportokban való részvételhez nem kell színészi tehetség!

A pszichodráma módszeréről a Magyar Pszichodráma Egyesület honlapján lehet többet olvasni.

A csoportok megfelelnek a Magyar Pszichodráma Egyesület Képzési Rendjének, és ez az önismereti szakasz beszámítható az asszisztensi képzésbe.