Egyéni beszélgetés,                                           mentálhigiénés segítőkapcsolat


Mentálhigiénés segítőkapcsolatokban, egyéni kísérésekben pszichodramatikus és kreatív eszközökkel igyekszem a kliensem mellett állni, és támogatni őt abban, hogy megtalálja a kulcsot a saját elakadásához. A segítő beszélgetések során lehetőség nyílik a rejtett erőforrások megtalálására és az elakadásokkal való szembenézésre. Az így szerzett önismereti tapasztalatok segítségével egy új egyensúly alakulhat ki, ami pedig lelki megerősödéshez vezet.

Egyéni beszélgetésre várom azokat, ...

  • ... akik új utak és életlehetőségek megkeresésében, döntéshelyzetek mérlegelésében szeretnének szakszerű segítséget kapni.
  • ... akik elfáradtak a napi pörgésben, és szeretnének kilátni ebből, és rá szeretnének lelni a saját belső forrásaikra.
  • ... akik valamilyen krízisben vannak (az életút fordulópontjai, életközép, váratlan életesemények kapcsán fellépő krízishelyzet, munkahelyváltás, álláskeresés, gyerekszületés, költözés ... bármilyen változás, aminek a hordozásában támogatásra van szükségük).
  • ... akik meghallgatásra, tisztánlátásra vagy kísérésre vágynak valamilyen veszteség (haláleset, gyász vagy épp fogyatékos gyermek születése, munkahelyvesztés, barátok elvesztése, eltávolodása, gyerekek kirepülése ...) megélésében és feldolgozásában.
  • ... akik úgy érzik, hogy rájuk nehezedik a múlt terhe, a nehéz családi örökség,  ki szeretnének lépni a megszokott sémákból, de nem tudnak egyedül megbirkózni vele.
  • ... akik önismeretben szeretnének fejlődni, dűlőre jutni saját magukkal.
  • ... akik nem is tudják, hogy mi van velük, csak azt, hogy valami nem stimmel, vagy csak lehangoltak, és az életkedvüket vagy a lendületüket keresik.


Az egyéni beszélgetések díját személyesen tudjuk megbeszélni.

Jelentkezés, érdeklődés: