induló csoportok                                               önismereti pszichodrámacsoport Kecskeméten

Megtapasztalta már, hogy rendre saját maga számára is meglepetést okoz? Megtapasztalta már, hogy érthetetlen érzések, érzelmek kerítették hatalmukba? Átélte már, hogy látszólag ok nélkül indulatossá, haragossá, vagy épp levertté, szomorúvá válik? Eltűnődött-e már azon, hogy valakit miért talál szimpatikusnak vagy épp ellenszenvesnek? Megesett-e már Önnel, hogy újból és újból olyan helyzetekben találta magát, amit el szeretett volna kerülni? Tudja-e, hogy mi minden kavarog a szíve mélyén?

A csoportban ezekre az önismereti kérdésekre szeretnénk rálátni, és a csoport védettségében szívünk örvényeivel találkozni, szembenézni, mert tapasztalatunk szerint, aki szembe mer nézni szíve titkaival, az jobban el tudja fogadni önmagát és a másik embert is.

Információk a 120 órás önismereti pszichodrámacsoporthoz:

Helyszín: Kecskemét, Fecske u. 20.

Időkeretek: két-, háromhetente péntek délután 16.30 órától 21.00 óráig.

A tervezett első alkalom 2019. november 22.

Összesen 22 alkalommal, 120 órában (júliusban és augusztusban nincsenek alkalmak), a csoportnak előreláthatóan 2020 decemberében lesz vége

Ára: 8.000 Ft / alkalom

A csoportindítást mindenképp egy egyéni interjú előzi meg. Az interjú idejét a jelentkezéskor egyeztetjük.

Amennyiben jelentkezni szeretne, vagy csak kérdése van, írjon nekünk. Jelentkezni emailben, telefonon lehet, ill. ennek az oldalnak az alján található jelentkezési lapon keresztül. Kérjük, ha emailt ír, vagy a honlapon keresztül jelentkezik, írjon pár sort magáról, ill. adjon meg egy telefonszámot is, hogy minél előbb meg tudjuk keresni.

A csoport a Magyar Pszichodráma Egyesületnél regisztrált csoport, és beszámítható a Képzési Rendben előírtak szerint az önismereti szakaszba. A 3. alkalomtól zárt csoportként működik.

Várjuk a jelentkezését, érdeklődését, kérdéseit!

Vezetők, jelentkezés:


Csány Katalin pszichodráma-vezető, mentálhigiénés szakember, tanár; mobil: 30/678-14-99, email: katasamo@gmail.com

Molnár Ferenc pszichodráma asszisztens, mentálhigiénés- és szociális szakember, teológus, tanár; mobil: 30/374-5406, email: diakonmolnar@t-online.hu

Jelentkezni, érdeklődni itt is lehet: