induló csoportok                                                      bibliodráma Kecskeméten 

TALÁLKOZÁSOK

önismereti bibliodráma-csoport

Ez a csoport már elindult, ide már nem lehet jelentkezni. Ha érdekli a következő csoport, a lap alján található kapcsolati űrlapon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot, értesíteni fogjuk. 


Találkozások szövik át az életünket. Születésünktől a halálunkig meghatározóak számunkra. Valamikor a jelenlétük által, valamikor pedig a hiányuk által.

A bibliodráma-csoportban a csoporttagok bibliai történeteket eljátszva, egy-egy kiválasztott résztvevő szerepébe bújva élik át a bibliai történetek helyzeteit, kapcsolatait, találkozásait, mélységeit, és saját bőrükön megtapasztalják a történet nekik szóló üzenetét. Ősi és személyes egyszerre.

A bibliodráma-csoportban való részvételhez nem kell színészi tehetség, sem bibliaismeret! Nem szükséges bármelyik egyházhoz vagy felekezethez tartozni. Amire azonban szükség van: nyitottságra és kreativitásra.

helyszín: Kecskemét belvárosában

idő: havonta egyszer szombaton 9:30-tól 16:30-ig

az első alkalom: 2022. október 8.

összesen 9 alkalommal

díja: 16.000 Ft/ alkalom (terembérlettel együtt)

Az első félév alkalmai: hamarosan kiderülnek

Vezetők, jelentkezés, érdeklődés: az oldal alján lévő kapcsolati űrlapon keresztül vagy

Révész Judit bibliodráma-vezető, pszichodráma-vezető,tanár

revesz.judit@btk.elte.hu

Csány Katalin bibliodráma-asszisztens, pszichodráma-vezető, mentálhigiénés szakember, katasamo@gmail.com; 30-678-14-99

A csoportindítást egyéni interjú előzi meg, aminek az időpontját később jelezzük. Amennyiben jelentkezni szeretnél, vagy csak kérdésed van, írj bátran. Jelentkezni emailben vagy telefonon lehet. (Kérlek, ha emailt írsz, írj pár sort magadról, ill. adj meg egy telefonszámot is, hogy minél előbb meg tudjunk keresni.)

Várjuk a jelentkezésedet, érdeklődésedet, kérdéseidet!

Judit és Kata

A csoport a Magyar Pszichodráma Egyesületnél regisztrált csoport, és beszámítható a Képzési Rendben előírtak szerint a bibliodráma önismereti szakaszba.

Jelentkezés, érdeklődés:

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el