induló bibliodráma-csoport Kecskeméten - SZOMBAT 

TALÁLKOZÁSOK

címmel önismereti bibliodráma-csoportot

indítunk

2023 októberétől Kecskeméten

Találkozások szövik át az életünket. Születésünktől a halálunkig meghatározóak számunkra. Valamikor a jelenlétük által, valamikor pedig a hiányuk által.

A bibliodráma-csoportban a csoporttagok bibliai történeteket eljátszva, egy-egy kiválasztott résztvevő szerepébe bújva élik át a bibliai történetek helyzeteit, kapcsolatait, találkozásait és mélységeit. Saját bőrükön megtapasztalják a történet nekik szóló üzenetét, ami ősi és személyes egyszerre.

A bibliodráma-csoportban való részvételhez nem kell színészi tehetség. Nem szükséges bármelyik egyházhoz vagy felekezethez tartozni. Elég, ha elfogadjuk, nemzedékek merítettek ezekből a bibliai történetekből vigasztalást, reménységet, bátorságot és inspirációt.

helyszín: Kecskemét belvárosában

idő: ebben a tanévben összesen 9 alkalommal (három-négyhetente) szombaton 9:30-tól 16:30-ig

az első alkalom: 2023 október 14. 

egy alkalom ára: 19.000 Ft (terembérlettel együtt) - A befizetés feléről az OTP és a Generali egészségpénztárakban elszámolható számlát tudunk kiállítani.

Vezetők, jelentkezés, érdeklődés: az oldal alján lévő kapcsolati űrlapon keresztül vagy

Dr. Révész Judit bibliodráma-vezető, pszichodráma-vezető, tanár

balogrevesz@gmail.com 30-825-25-39

Csány Katalin bibliodráma-vezető, pszichodráma-vezető, mentálhigiénés szakember, tanár katasamo@gmail.com; 30-678-14-99

A csoportindítást egyéni interjú előzi meg, aminek az időpontját később jelezzük. Amennyiben jelentkezni szeretnél, vagy csak kérdésed van, írj bátran. Jelentkezni emailben vagy telefonon lehet. (Kérlek, ha emailt írsz, írj pár sort magadról, ill. adj meg egy telefonszámot is, hogy minél előbb meg tudjunk keresni.)

Várjuk a jelentkezésedet, érdeklődésedet, kérdéseidet!

Judit és Kata

A csoport a Magyar Pszichodráma Egyesületnél regisztrált csoport, és beszámítható a Képzési Rendben előírtak szerint a bibliodráma önismereti szakaszba.

  • A bibliodrámáról, az induló csoportokról ITT beszéltem 2023. szeptember 15-én a Kecskeméti TV-ben. 
  • Dr. Révész Judit vezetőtársammal való beszélgetés a bibliodrámáról a Parókia online újságban jelent meg, ITT olvasható.

Jelentkezés, érdeklődés:

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el