Ismerkedés a bibliodrámával - Kecskemét

Ismerkedés a bibliodrámával

címmel

2023. április 17-én és május 8-án lehetőség nyílt Kecskeméten egy-egy délutános bibliodráma-alkalom megélésére. - Ez a két alkalom már betelt. A nagy érdeklődésre való tekintettel még június 5-én is tartunk egy bibliodramatikus alkalmat. Arra még lehet jelentkezni az oldal alján megadott űrlapon keresztül.

Ezek az alkalmak különálló egységek, nem egy csoportfolyamat részei. Az alkalmakat a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye a Reménység Háza Lelkigondozó Központ szervezésében és támogatásával tartjuk meg, így az alkalom árát (ami alkalmanként 12.000 Ft lenne) nem kell kifizetni, de a jelentkezés és a részvétel regisztrációhoz kötött, aminek az ára 4000 Ft, a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye egyházi munkatársai részére csak 2000 Ft.

Helyszín: Kecskemét belvárosában

Dátum: április 17., hétfő és május 8., hétfő

Idő: 16:30-tól 20.00-ig

Vezetők, jelentkezés, érdeklődés:

Csány Katalin bibliodráma-vezető, pszichodráma-vezető, mentálhigiénés szakember, katasamo@gmail.com; 30-678-14-99

Molnár Ferenc diakónus, bibliodráma-asszisztens, pszichodráma-asszisztens diakonmolnar@t-online.hu; 30-374-5406

ITT lehet jelentkezni.
A csoportot minimum 10 fővel és maximum 15 fővel tartjuk meg. A csoportban való részvételnél a jelentkezési sorrendet vesszük figyelembe.
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el